Skip to main content Skip to main menu
counter Back to top
Bell Schedules
Time Schedule Beginning 3/1 Virtual/Hybrid
Monday/Tuesday/Thursday/Friday
Description / Section Start Time End Time Length
1st Period 7:30 AM 8:40 AM 70 min
2nd Period 8:45 AM 10:00 AM 75 min
Community Wellness 10:05 AM 10:30 AM 25 min
Rest and Recharge 10:30 AM 11:20 AM 50 min
Lunch 11:25 AM 11:50 AM 25 min
3rd Period 11:50 AM 1:00 PM 70 min
4th Period 1:05 PM 2:15 PM 70 min
Time Schedule Beginning 3/1 Virtual Hybrid
Wednesday ONLY
Description / Section Start Time End Time Length
Community Wellness 8:30 AM 9:00 AM 30 min
PRIDE A 9:05 AM 9:30 AM 25 min
PRIDE B 9:40 AM 10:05 AM 25 min
PRIDE C 10:10 AM 10:35 AM 25 min